Na voljo darilni boni

Tecar terapija (Športne poškodbe)

Najnovejša visokofrekvenčna energetsko kondenzatorska Tecar terapija deluje kot stimulator bioloških procesov. Sprva je bil Tecar skrivnost športnih klubov in uporabljen izključno pri profesionalnih športnikih za zdravljenje športnih poškodb. Pred nekaj leti pa je postal dostopen tudi za rekreativce, ter ostale, ki jih tarejo bolečine. Tecar na celičnem nivoju zvišuje metabolizem, na medceličnem pospešuje pretok medceličnine, limfe in krvi. Terapija se uporablja za pospeševanje celjenja, izboljšanje kvalitete tkiva in za zmanjševanje bolečine pri poškodbah. Največja prednost Tecarja je zmanjšana možnost ponovitve enake poškodbe na istem mestu. Ker se je Tecar pokazal kot zelo učinkovit, to terapijo vrhunski športniki uporabljajo dnevno za hitrejšo regeneracijo tkiva po napornih treningih.

Terapija Tecar izvira iz Španije, naprej so jo razvijali v Italiji, kjer je našla mesto v raznih športnih klubih, od tam pa jo je k nam prinesla Slovenska nogometna reprezentanca.

Tecar terapija ugodno vpliva tudi na kronične bolečinske sindrome. Pri teh se običajno uporabi kot zelo uspešna dopolnilna terapija, ki z zmanjšanjša bolečine in v kombinacijami z vajami, kjer okrepimo telo in povečamo gibljivost, pozitiven učinek še stopnjujemo.

Več o Human Tecar terapiji si lahko preberete na naslednji povezavi: http://www.humantecar.eu/en.

Human Tecar terapija

Kontakt in naročanje
tel :.041 548 303
email: roman@fizioterapija-roman.si
kontaktni obrazec

Delovni čas
(po predhodnem dogovoru)
Ponedeljek - Petek
od 8 do 21 ure
Lokacija
FRMM
Mokrška 16c
1000 Ljubljana – Murgle