Na voljo darilni boni

Rehabilitacija na domu

Rehabilitacija na domu je primerna, ko imate doma svojca, ki zaradi bolezenskih težav ne zmore normalno obvladovati svojega telesa v okolju. Mogoče svojca zaradi težav težko odpeljete do terapije ali pa vam primanjkuje časa? V takem primeru je fizioterapija na domu ena izmed bolj primernih možnosti za pomoč, saj terapijo pripeljite do njega!

Za rehabilitacijo na domu po predhodni oceni naredim načrt, ki vključuje pogostost in trajanje fizioterapije. Na domu so primerne tehnike nevrofizioterapije, kinezioterapije, respiratorne ali manualne terapije, pri katerih terapevt, poleg strokovnega znanja, kot orodje uporabljam svoje roke. Rehabilitacija na domu zajema razgibavanje, vaje za koordinacijo, dihalne vaje, vaje za krepitev in ohranjanje mišične moči, vaje za izboljšanje ravnotežja, vstajanja iz postelje ter hoja, ipd.

Pacientom tako na strokovni način pomagam, da skladno s sposobnostim obnovijo obvladovanje svojega telesa, saj lahko pravilno vodena fizioterapija na domu v veliki večini primerov povrne večji del funkcionalne samostojnosti obolelih. Vzporedno tako lahko ugodno vplivam tudi na psihično stanje bolnika.

Kontakt in naročanje
tel :.041 548 303
email: roman@fizioterapija-roman.si
kontaktni obrazec

Delovni čas
(po predhodnem dogovoru)
Ponedeljek - Petek
od 8 do 21 ure
Lokacija
FRMM
Mokrška 16c
1000 Ljubljana – Murgle